Estas aquí
Home > Alimentación, Tabaco y Bebidas > Vinus & Brindis, obrint l’ànima del vi a Barcelona

Vinus & Brindis, obrint l’ànima del vi a Barcelona

Amb més de 400 referències a la seva botiga, que cobreixen una oferta àmplia que va des de vins de diari a vins per a ocasions molt especials, la idea de Vinus&Brindis en obrir les seves portes al setembre de 2017 és arribar a clients disposats a acostar-se al món del vi.

En un local situat al Carrer Calaf 46 de Barcelona, la seva passió i vocació  els va portar a apostar per la creació d’una barra de vins a peu de carrer des d’on poden donar a conèixer als seus clients un ventall ampli de tast amb una varietat de vinificacions (tines de fang, fudres antics, coupages sorprenents i zones inversemblants) buscant transmetre la cultura vitivinícola.

“El vi és gairebé vocacional, és passió, és molt difícil explicar el perquè un es dedica al món del vi, suposo que t’atrapa i ja, sense més, tot el teu món es converteix en això, pura passió pel vi. Perquè és història, cultura, una manera de viatjar a través d’aromes i sabors, conèixer tradicions, persones” comenta Alfredo Bassal, un dels responsables del projecte.

L’objectiu és acostar la cultura d’aquests elaboradors que treballen amb tècniques agrícoles sostenibles, amb el seu amor a la terra i a una ancestral professió lligada al treball del camp i que es reflecteix en un vi amb ànima, amb aquest toc que va molt més enallà de la mera tècnica. “Acompanyar a qui beu un vi en el descobriment del raïm, del paisatge, del clima, de la naturalesa i dels processos que acompanyen a aquesta beguda és un veritable regal” conclou.

Tant a la botiga com a la barra, l’objectiu és que el client gaudeixi amb els vins i que es porti a casa un tros de l’ànima de l’elaborador.

Top