Estas aquí
Home > Emprendedores > Escada, Valentino, Pertegaz i nous dissenyadors a la Costa Brava Fashion Week

Escada, Valentino, Pertegaz i nous dissenyadors a la Costa Brava Fashion Week

La Costa Brava s’ha convertit en un entorn únic, amb una bellesa pròpia dels millors objectius de fotògrafs i cineastes i també en l’enclavament d’un dels esdeveniments estivals més esperats de la zona: la Costa Brava Fashion Week.

Miriam Victòria, presidenta de l’Associació de la Moda Catalunya, forma part de l’organització d’un esdeveniment que any rere any bat els seus propis records. “Aquest esdeveniment té diverses característiques que ho converteixen en una cita atractiva des de la seva primera edició en 2015. La bellesa de la zona a cavall entre els paisatges de mar i muntanya, una gastronomia més que reconeguda internacionalment i un públic no massificat són la clau del seu èxit. Triant a més la epoca estival, quan els visitants tenen aquest temps lliure imprescindible, la unió de moda, cultura, música i diversitat no pot fallar”.

Durant els dies de desfilada s’han ofert mostres per al públic jove, apostant per marques emergents i nous dissenyadors que comparteixen espai en les desfilades amb primeres marques com Escada, la desfilada de les quals serà celebrat el proper 3 d’agost. El gran acolliment de les col·leccions privades de l’Edat d’Or de l’Alta Costura, amb dissenys de Pertegaz o Valentino va ser el fermall d’or per a una edició que va aconseguir, a més, un gran acolliment de públic.

La Costa Brava Fashion Week també organitza mostres de moda itinerants en altres esdeveniments, molt més enfocats a l’oci i a les experiències gairebé personalitzades per als assistents.

De fet, segons la pròpia Associació, “aquest tipus d’esdeveniments aniran en augment en la gran majoria de localitats costaneres. El suport dels organismes oficials, com el Patronat de Turisme Costa Brava i la Generalitat de Catalunya  com és el cas de la Costa Brava Fashion Week, és també habitual per promoure el turisme i la cultura en les seves localitats”.

Top