Estas aquí
Home > Empresas > Automoción y afines > El nou catàleg de marques per a la protecció laboral de MEWA 2018/19 ja és aquí

El nou catàleg de marques per a la protecció laboral de MEWA 2018/19 ja és aquí

Equipat professionalment de cap a peus

Des de l’1 de setembre, ja està disponible el nou catàleg de marques per a la protecció laboral de MEWA. Al catàleg, els professionals i responsables de compres trobaran tot el que necessiten per a la seguretat personal en la indústria i el taller, des d’equips de protecció individual (EPI) i la roba de feina fins a productes per a la protecció cutània.

 

Àmplia gamma d’articles per categoria

En general, l’oferta de productes se centra en els sectors en què és imprescindible garantir la protecció i la seguretat dels treballadors, com ara en el sector de l’automoció, la construcció, la metal·lúrgia o les plantes de producció o enginyeria mecànica.

 

L’àmplia gamma de productes amb més de 1.300 articles està clarament organitzada i permet una orientació ràpida dins de les cinc categories existents: “calçat de seguretat”, “guants de treball”, “vestuari”, “protecció cutània i productes de lavabo” i “protecció respiratòria, ocular, auditiva i de cap”. Per a aquesta nova edició, a més, s’hi han afegit nous articles dels principals fabricants més reconeguts com ara PUMA, ELTEN, BASE o Dickies Workwear.

 

Una característica especial de confort en la gamma de calçat de seguretat és la innovadora tecnologia d’amortiment WellMaxx de l’empresa ELTEN. Gràcies a la seva revolucionària sola, els clients experimenten una sensació completament diferent.

 

Una senzilla manera de visualitzar, seleccionar i fer la comanda dels productes

Els articles desitjats es poden trobar ràpidament i amb facilitat. L’agrupació, per exemple, de calçat de seguretat per marques, classes de seguretat i preus en facilita la cerca. Qualsevol usuari que vulgui obtenir els elements que hagi seleccionat amb el seu propi logotip d’empresa, ho pot sol·licitar a través del servei d’estampat i brodat de MEWA. En tot cas, els experts de MEWA estan disponibles a través de la línia telefònica per facilitar-ne l’assessorament individualitzat.

 

Entrega a tot Europa

Amb el lema “Tot d’un mateix proveïdor”, l’àmplia selecció de productes de seguretat laboral complementa l’oferta de serveis de MEWA pel que fa al lloguer de rentapeces i tèxtils per a professionals. El catàleg es pot demanar a través del lloc web de MEWA www.mewa.cat. Els clients també poden trobar els articles a la botiga en línia www.proteccionlaboral.mewa.es i rebre’ls ràpidament.

Top