Estas aquí
Home > Es noticia > Pintures Almonte millora la seva gestió integral en col·laboració amb CEDEC, consultoria d’organització d’empreses

Pintures Almonte millora la seva gestió integral en col·laboració amb CEDEC, consultoria d’organització d’empreses

L’empresa s’ha caracteritzat pel seu compromís constant per oferir la màxima qualitat en els seus treballs, així com el seu afany d’innovació i millora contínua. Gràcies a la trajectòria i experiència acumulada tots aquests anys, l’empresa s’ha consolidat com tot un referent en el seu sector dins del seu àmbit d’influència.

Pintures Almonte ofereix una àmplia gamma de serveis que s’adapten a les demandes dels seus clients, des d’aplicació de pintura, tant industrial com decorativa, en interior i exterior, restauració d’edificis històrics o monuments catalogats, així com treballs de rehabilitació, ja sigui resolent problemes com a esquerdes estructurals, humitats i goteres, o millorant l’eficiència energètica amb intervencions adaptades a cada necessitat.

Per a donar un servei de la màxima qualitat als seus clients, l’empresa compta amb un equip humà altament especialitzat, gràcies als quals pot oferir un servei basat en la innovació, la responsabilitat i la professionalitat, qualitat avalada per algun dels seus principals clients com Ferrovial, Dragatges, Mercadona o Amichi.

Emmarcat en el seu pla estratègic d’expansió, l’empresa ha posat en marxa una nova línia de negoci amb l’objectiu de cobrir la demanda de projectes integrals d’obra de paleta, lampisteria i pintura per a obres. D’aquesta manera, ofereix un major control de l’obra encomanada, rendibilitzant l’estructura pròpia de l’empresa i garantint la qualitat total del treball realitzat.

Pintures Almonte, S.L. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses se centra en la consolidació del seu pla d’expansió, amb un major control de la gestió integral de l’empresa, tant de projectes com de l’àrea economicofinancera, tot això enfocat a crear unes sòlides bases per a afermar aquest creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Top